Conferințele de Vară de la Telciu

Home » volume editate » Volumul al II-lea al ”Conferințelor de Vară de la Telciu” iese de sub tipar

Volumul al II-lea al ”Conferințelor de Vară de la Telciu” iese de sub tipar

Authors

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 573 other followers

Advertisements
realizator: Ioachim Gherman (Editura Eikon)

 În cadrul ediției curente a ”Conferințelor de Vară de la Telciu” va fi lansat și volumul Carte-Cunoaștere-Identitate. Studii culturale/Buch–Wissen–Identität. Kulturwissenschaftliche Studien care cuprinde o bună parte din comunicările susținute la ediția a II-a a ”Conferințelor de Vară de la Telciu”. În buna tradiție inaugurată prin primul volum al conferințelor telcene, studiile cuprinse în volum sunt într-o dublă versiune. O primă versiune este în limba română și cealaltă într-o limbă de circulație internațională (engleză, germană sau franceză). Am optat pentru acest format multilingv din dorința de a facilita deopotrivă o deschidere internațională cât și accesul cât mai multor cititori autohtoni. Volumul cuprinde și o savuroasă prefață semnată de doamna profesoară Edit Szegedi, care va fi publicată în curând pe acest blog.

În calitate de organizator al evenimentului și editor al volumului de față, aduc mulțumiri, în primul rând, lui Vasile George Dâncu, director al Editurii Eikon (partener de nădejde al evenimentului), unul dintre oamenii care continuă să ”sfințească” locul natal chiar și după mutarea pe alte meleaguri. Mulțumesc Sandrei Cibicenco pentru tehnoredactarea volumului și lui Ioachim Gherman pentru realizarea acestei coperte.

Volumul va fi distribuit în bibliotecile universitare din țară precum și în câteva din bibliotecile universitare de pe alte meleaguri. O variantă electronică a volumului va putea fi descărcată în câteva zile de pe site-ul academia.edu și de pe scribd, așa că toți cei interesați sau pur și simplu curioși vor putea avea acces la ceea ce este cuprins între coperți.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Hours & Info

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Dinner: M-Th 5pm - 11pm, Fri-Sat:5pm - 1am